FAIL (the browser should render some flash content, not this).
 

Suntem o firma in plina dezvoltare cu o experienta in service de echipamente de producere si tratare aer comprimat de peste 12 ani.
Unul dintre cele mai importante produse oferite clientilor este activitatea de service. Realizarea operativa a tuturor interventiilor si asigurarea de servicii de inalta calitate pentru intretinerea si urmarirea in timp a functionarii echipamentelor constituie un obiectiv important al firmei. Drept urmare in acest moment putem spune ca putem oferi contracte de service atractive fiind capabili sa facem fata tuturor problemelor ce pot aparea la un moment dat.

Punctul forte al firmei sta in echipa de specialisti pe care o pregatim permanent, in concordanta cu evolutia tehnica a echipamentelor.
VIC SERVICE se afla la dispozitia dumneavoastra pentru a va oferi informatii tehnice si suportul necesar pentru intretinerea compresoarelor, reparatii in garantie si postgarantie. Tehnicienii nostrii au fost instruiti de catre specialistii firmelor producatoare si sunt pregatiti pentru a inspecta, repara si a va furniza informatii de specialitate.

Flexibilitatea, disponibilitatea si promptitudinea sunt cuvintele de ordine in cadrul firmei. Pentru orice probleme, sau de ce nu un sfat puteti sa ne contactati si va stam oricand la dispozitie.


VIC SERVICE
info@vicservice.eu